opc_loader

Gedenksteen 20x30cm met gebeitelde omranding en lantaarn

Artikelnr: A39-lantaarn

Gedenkplaat 20x30cm van natuursteen op sokkel met een gebeitelde omranding en een lantaarn. Het monument heeft een decoratieve omranding, hierbij is voldoende ruimte voor een naam met datum en een kleine tekst. Deze gedenksteen is leverbaar in 6 kleuren natuursteen en tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + brons
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
20x30cm

Gedenksteen op sokkel met gebeitelde omranding en bronzen huisje.

Dit mooi vormgegeven gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren graniet waarbij de gegraveerde letters kunnen worden ingekleurd in Oker, Wit of Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

Uw persoonlijke tekst kunt u opgeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertype's mogelijk, een overzicht van lettertypes kunt u bekijken bij Extra informatie

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen 20x30cm met gebeitelde omranding en lantaarn heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 20x30cm met gebeitelde omranding en lantaarn

Meest recente reviews

,