opc_loader

Menu

FotoGlas 10x12cm: Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit

Artikelnr: A145VH

Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit

Deze mooie tekst in fotoglas vereeuwigd op een voetstuk van graniet. Het glasmonument met voorbeeld tekst meet 10x12cm en is vertikaal geplaatst op een sokkel van graniet. Er zijn verschillende voorbeeld teksten, uw eigen tekst of een mooi gedicht met eigen foto is ook mogelijk voor een meerpijs. Dit gedenkmonumentje is leverbaar met een vanafprijs van 110 Euro 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoglas opties

110,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
10x12cm

Gedenkmonument FotoGlas 10x12cm + granietsokkel.

Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een foto en een voorbeeld tekst. Het glazen fotokader meet 10x12cm en is staand geplaatst op een sokkel van graniet. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en achtergronden, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Als achtergrond kunt u kiezen voor een tekening of plaatje uit de getoonde voorbeelden. Ook bij dit monumentje is een eigen foto mogelijk met een meerprijs. Deze foto kunt u ons toezenden per e-mail of uploaden tijdens uw bestelling  U kunt deze ook persoonlijk aan ons overhandigen bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Het gewenste formaat van de foto is jpg, jpeg of gif. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto. Neemt u gerust contact op voor een goed advies en een prijsindicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een productvoorbeeld hoe dit eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken.  De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na ontvangst van tekst en foto. 
 

D E T A I L S
formaat 10x12cm
materiaal glas + natuursteen

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

FotoGlas 10x12cm: Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
FotoGlas 10x12cm: Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor FotoGlas 10x12cm: Wat je voor ons betekende vergeten wij nooit