opc_loader

FotoGlas 12x10cm: De droefheid leert ons wat de vreugde waard is

Artikelnr: A145HE

De droefheid leert ons wat de vreugde waard is

Deze mooie tekst in fotoglas vereeuwigd op een voetstuk van graniet. Het glasmonument met voorbeeld tekst meet 12x10cm en is horizontaal geplaatst op een sokkel van graniet. Er zijn verschillende teksten, uw eigen tekst of een mooi gedicht met eigen foto is ook mogelijk voor een meerpijs. Dit monumentje is leverbaar met een vanafprijs van 99 Euro inclusief PostNL (NL) 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoglas opties

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
glas + natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
12x10cm

Gedenkmonument FotoGlas 12x10cm + granietsokkel.

De droefheid leert ons wat de vreugde waard is

Een uniek en persoonlijk glasmonument met een foto en een voorbeeld tekst. Het glazen fotokader meet 12x10cm en is liggend geplaatst op een sokkel van graniet. In dit assortiment tonen wij verschillende mooie teksten en achtergronden, u kunt echter ook u eigen tekst opgeven die past bij uw herinnering. Uw eigen tekst of gedicht kunt u aan ons doorgeven zodat wij voor u een voorbeeld kunnen maken. Een uniek ontwerp heeft een kleine meerprijs maar kent een grote toegevoegde waarde.

Als achtergrond kunt u kiezen voor een tekening of plaatje uit de getoonde voorbeelden. Ook bij dit monumentje is een eigen foto mogelijk met een meerprijs. Deze foto kunt u ons toezenden per e-mail of uploaden tijdens uw bestelling  U kunt deze ook persoonlijk aan ons overhandigen bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Het gewenste formaat van de foto is jpg, jpeg of gif. Hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto. Neemt u gerust contact op voor een goed advies en een prijsindicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ? 
U kunt uw persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld tijdens uw bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp hoe uw gedenksteentje eruit komt te zien. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken.  De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken duurt ca. 15 werkdagen na ontvangst van tekst en foto. 
 

D E T A I L S
formaat 12x10cm
materiaal glas + natuursteen

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

FotoGlas 12x10cm: De droefheid leert ons wat de vreugde waard is heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FotoGlas 12x10cm: De droefheid leert ons wat de vreugde waard is

Meest recente reviews

,