opc_loader

Gedenksteen 20x15cm met Roos: Je kan voor altijd houden van iemand

Artikelnr: A190A

Gedenksteen met lasergravure Roos samen uw persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam met datum of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenksteentjes worden vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of op een dierbaar plekje. Het formaat van dit gedenksteentje is 20x15cm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

120,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
20x15cm

Gedenksteen van Marlin 20x15cm met Roos + uw persoonlijke tekst.

Je kan voor altijd houden van iemand die er niet meer is.

Een gedenksteen van Marlin natuursteen met een klein steuntje op de achterzijde. Dit steuntje is prettig bij plaatsing op de grond zodat u de tekst op afstand goed kunt lezen. De gedenksteen is gemaakt van Marlin, dit is een donkere soort natuursteen en geschikt voor een lasergravure. Natuursteen wordt vaak gebruikt voor gedenktekens buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een dierbaar plaatsje in uw woonomgeving. Op de vlakke zijde van de gedenksteen plaatsen wij naast de mooie roos uw persoonlijke tekst.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst eenvoudig toevoegen bij het doorlopen van uw bestelling. Met uw tekst maken wij voor u een proefdruk voor een indruk van de lasergravure. Na uw akkoord voor de proefdruk volgt de productie met een geschatte levertijd van ongeveer 10 tot 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. 
 

D E T A I L S
formaat 20x15cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenksteen 20x15cm met Roos: Je kan voor altijd houden van iemand heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 20x15cm met Roos: Je kan voor altijd houden van iemand

Meest recente reviews

,