opc_loader

Beer op de Maan 18x24cm van natuursteen met tekstkader

Artikelnr: B84/GR Maan

Beertje op de Maan kindermonumentje

Beer op de Maan met een tekstkader aan de onderzijde. Dit gedenkmonumentje meet 18x24cm waarbij het Beertje-op-de-Maan geplaatst is op 2 steuntjes van aluminium (optioneel is ook een sokkeltje van natuursteen mogelijk). Onder de Maan past een mooie bescheiden tekst, de tekstkleur voor dit glasmonumentje is naar keuze in Antraciet, Grijs, Wit of Zilver.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Tekst op kindermonument

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + aluminium
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
18x24cm

Kindermonument Beer op de Maan 18x24cm op 2 steuntjes.

Een uniek en persoonlijk gedenkmonumentje met een blanco plekje voor uw persoonlijke tekst. Het Beertje-op-de-Maan meet 18x24cm en is decoratief in natuursteen uitgesneden en geplaatst op twee steuntjes van aluminium.Optioneel is een plaatsing op een sokkeltje van natuursteen ook mogelijk (meerprijs). Onder de tekening van het beertje is een tekstkader voor een kleine tekst.

Optioneel is uw persoonlijke tekst:
U kunt een tekst ingeven in het tekstveld tijdens de bestelling. Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met prijsopgaaf voor deze gravure. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt dit lastig om passend te maken. De vervaardiging van dit unieke en persoonlijke gedenkteken met een persoonlijke tekst duurt ongeveer 15 werkdagen na akkoord van het ontwerp.
Let op, er zijn vele mogelijkheden voor een tekstontwerp, zo ook de plaatsing van de tekst op het beertje of , indien gewenst , op een sokkel.
Prijsopgaaf voor deze tekst gravering volgt samen met het ontwerp (indicatie vanaf 50 Euro).
 

D E T A I L S
formaat 18x24cm
materiaal natuursteen

contactinformatie

Beer op de Maan 18x24cm van natuursteen met tekstkader heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beer op de Maan 18x24cm van natuursteen met tekstkader

Meest recente reviews

,