opc_loader

Menu

Gedenksteen 18x25cm met bronzen tulpen: Dwars door de stille leegte

Artikelnr: A102GRC

Gedenksteen 18x25cm op steuntjes: Bos met tulpen.

Deze kleine gedenksteen staat stevig op 2 kunststof steunen. Op deze gedenksteen een bos tulpen van brons gecombineerd met een tekst. Deze tekst kan natuurlijk ook worden gepersonaliseerd met een naam en/of datum naar uw wensen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

140,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
18x25cm

Gedenksteen 18x25cm met bronzen tulpen.

Dwars door de stille leegte klinkt de echo van jouw lach

De moderne gedenksteen is leverbaar in 6 verschillende kleuren graniet. In deze collectie bieden wij veel gedenkstenen met voorbeeldteksten, een eigen tekst is natuurlijk veel persoonlijker. De inkleuring van de gegraveerde letters is in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is een extra optie, deze meerprijs is afhankelijk van het aantal letters. Na ontvangst en opmaak van uw tekst geven wij graag een kosten indicatie.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Een indicatie van de beschikbare hoeveeltijd tekst is het aantal letters in het voorbeeld. Na uw akkoord van ontwerp wordt de gedenksteen in productie genomen door onze steenhouwer, de levertijd is ongeveer 15 werkdagen.

Lettertype:
Bij dit voorbeeld is gebruikt een cursief (schuin) lettertype, deze wordt gegraveerd en ingekleurd. De kleur van de tekst is mogelijk in Oker, Wit, Zilver of Goud.

Kleuren natuursteen
Graniet is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. In het keuze menu kunt u uw voorkeur aangeven. Deze kleuren zijn groot weergegeven bij het tabblad Extra informatie.
 

D E T A I L S
formaat 18x25cm
materiaal natuursteen

contactinformatie

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Gedenksteen 18x25cm met bronzen tulpen: Dwars door de stille leegte heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 18x25cm met bronzen tulpen: Dwars door de stille leegte
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 18x25cm met bronzen tulpen: Dwars door de stille leegte