opc_loader

Menu

Gedenksteen Rond 20cm met Hartje: Speciaal was jouw vriendschap

Artikelnr: SA193D

Gedenksteen met handgevormd Hart en gegraveerde tekst. Deze gedenksteen op sokkel "Speciaal was jouw vriendschap" kan ook voorzien worden van uw eigen persoonlijke tekst, een mooi gedicht of een herkenbare uitspraak van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
200x125mm

Gedenksteen van natuursteen 200x125mm | Handgevormd Hart.

Speciaal was jouw vriendschap, mooi de herinnering die je achterliet

Een mooie gedenksteen leverbaar in 6 kleuren natuursteen. Deze gedenksteen met een handgevormd hartje heeft een symbolische tekst, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters en kader is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, dit staat prachtig maar is wel wat duurder, de meerprijs is afhankelijk van het aantal letters (hoeveelheid bladgoud). Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie  (+/- 45 Euro).

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk voor een indruk. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na akkoord van de proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na akkoord is ongeveer 15 werkdagen.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende unieke kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, de kleuren natuursteen zijn groot weergegeven op het tabblad Extra informatie.
 

D E T A I L S
formaat 200x125mm
levertijd 15 werkdagen

contactinformatie

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Gedenksteen Rond 20cm met Hartje: Speciaal was jouw vriendschap heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen Rond 20cm met Hartje: Speciaal was jouw vriendschap
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen Rond 20cm met Hartje: Speciaal was jouw vriendschap