opc_loader

Menu

Gedenksteen Vierkant: We zullen je missen, maar nooit vergeten

Artikelnr: A149C

Gedenksteen Vierkant met tekst: We zullen je missen, maar nooit vergeten. De tekst van dit gedenkteken kan ook vervangen worden voor persoonlijke tekst, een klein gedicht, een herkenbare uitspraak of een naam met datum van uw dierbaren. Deze gedenkstenen zijn leverbaar in verschillende kleuren natuursteen.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Gedenksteen tekst

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
17x17cm

Gedenksteen Vierkant: We zullen je missen, maar nooit vergeten.

Deze gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en kenmerkend door een oplopende schuine oppervlak. De voorzijde is iets lager dan de achterzijde waardoor de gedenktekst beter leesbaar is. Wij bieden u graag een aantal tekstvoorbeelden in ons assortiment, een eigen tekst is natuurlijk ook mogelijk. De inkleuring van de gegraveerde letters is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie voor deze bladgoudoptie. 

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw eigen persoonlijke tekst ingeven in het tekstveld bij het afronden van de bestelling, na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk. Eventuele suggesties kunt u natuurlijk ook met ons (telefonisch) doornemen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om de tekst passend te maken en leesbaar. Na uw akkoord van de drukproef nemen wij de gedenksteen in productie, onze steenhouwer heeft hiervoor ongeveer 15 werkdagen nodig.

Lettertype:
Een veel gebruikte lettertype is Ariël, deze wordt gegraveerd en ingekleurd met uw verfkleurkeuze.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u uw kleurkeuze aangeven, de kleuren natuursteen zijn groot weergegeven op het tabblad Extra informatie.
 

D E T A I L S
formaat 17x17cm
levertijd 15 werkdagen

contactinformatie

Kleur optie natuursteen

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

Gedenksteen Vierkant: We zullen je missen, maar nooit vergeten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen Vierkant: We zullen je missen, maar nooit vergeten
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen Vierkant: We zullen je missen, maar nooit vergeten