opc_loader

Glasreliek Stroming: Mandarijn met deeltjes crematie-as

Artikelnr: stroming-mandarijn

Glasreliek Stroming Mandarijn

De Stroming mandarijn is een glasreliek met een doorsnede van 8, 10 of 12cm. In dit glasobject wordt een beetje crematie-as verwerkt van uw dierbare. De Stroming wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en vrij uit de hand gevormd. De levertijd is ongeveer 6 weken. Er zijn verschillende kleuren mogelijk, wij zijn u graag van dienst met advies.

180,00
Glasreliek formaat
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd ongeveer 6 weken
Kenmerken
Materiaal:
glas
Inhoud:
symbolisch
Weerbestendig:
niet geschikt voor buiten
Formaat:
naar keuze

Glasreliek Stroming: Mandarijn.

Na een crematie sta je voor de keuze: wat wordt de asbestemming van je dierbare? 
Wordt het crematie-as uitgestrooid over zee of in de tuin van het crematorium? Laat je een urn bijzetten in een nisje op een gedenkplaats of familiegraf? Of wil je toch liever je geliefde mee naar huis nemen, zodat hij of zij bij je blijft in je leven? Dit laatste zien we steeds vaker. Een mooi gebaar. Een urn in de huiskamer kan voor jezelf heel speciaal zijn, maar het kan moeilijk zijn voor anderen om ernaar te kijken. Er is een bijzondere en vooral mooie tussenweg te vinden in Gedenkobject en glasreliek Stroming. Een prachtig, uniek gedenkteken waarmee je een dierbare een prachtig vast plekje in het interieur geeft. 

Uniek & handgemaakt gedenkteken 
Gedenkobject en glasreliek Stroming is een door een ambachtelijke glasblazer uit de hand gevormd kunstobject. Hierdoor is ieder object enig in zijn soort en altijd anders. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk. Stroming Mandarijn heeft bijvoorbeeld prachtige blauwe en gele golven in het transparante glas, terwijl Stroming Sereen allerlei koolzuurbelletjes lijkt te bevatten in het witte semitransparante glas. Verder kun je nog kiezen uit Stroming Blauw, Stroming Rood of Stroming Dark. 

Heb je een verzoek voor kleuren, dan kun je dat altijd aan ons voorleggen. Het reliek kan namelijk net zo persoonlijk gemaakt worden als jezelf wilt. Voor het maken van het kunstobject heeft de glasblazer een paar theelepeltjes crematie-as nodig. Dit wordt op een mooie wijze verwerkt in het glas. Het maken van zo een glasobject is tevens aan te raden wanneer je de as van een geliefd familielid wilt verdelen onder de familie. Als je niemand vertelt dat er as is verwerkt in het Gedenkobject en glasreliek Stroming dan zal niemand zien dat het om een gedenkteken gaat.

Overdracht crematie-as:
U kunt dit persoonlijk overhandigen in onze showroom in Oosterland of met PostNL (aangetekend) opsturen. Zie aanvullende informatie hieronder bij Tabblad Extra informatie

Kleuren:
De glaskleuren voor onze glasrelieken zijn eindeloos. Voor het maken van een kleurkeuze is een kleurenkaart beschikbaar. Zie hiervoor Tabblad Extra informatie

D E T A I L S
Stroming (small) Ø=8cm €180
Stroming (medium) Ø=10cm €205
Stroming (large) Ø=12cm €225

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Retour envelop + gripzakje

Bij de vervaardiging van gedenksieraden en glasrelieken uit ons assortiment gebruikt de glasblazer deeltjes crematie-as. Met regelmaat worden wij gevraagd hoe dit dan moet, de asbus staat bij de familie en hoe gaan wij daar respectvol mee om. Voor de vervaardiging van een urn, een glasreliek of sieraad is een kleine hoeveelheid nodig. Doorgaans is een theelepel voldoende voor een glasbedel of sieraad, bij het maken van een glasreliek (waxine) is dit wat meer, denkt u hierbij aan een eetlepel. Op uw verzoek sturen wij u toe een speciale envelop + retour-envelop. In deze envelop zit een plastic gripzakje, in dit zakje kunt u een kleine hoeveelheid crematie-as plaatsen. Voor verzending naar ons adres adviseren wij u een aangetekende PostNL service. Na de vervaardiging door onze glasblazer blijft een deel over, dit wordt natuurlijk aan u geretourneerd bij overdracht van glasbedel, glasreliek of urn.
 

Kleurenkaart  voor Transparant kleuren

kleurenkaart voor Opaque kleuren

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100