opc_loader

Menu

Hart Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)

Artikelnr: 2802.S13

Hart edel gedenksteen Jaspis Rood

Houd de herinnering aan uw dierbare levend met deze Edel gedenksteen; de perfecte manier om een dierbare dichtbij te kunnen houden. Het Hartje van Jaspis Rood is een kleine urn met een symbolische inhoud van ca. 5ml. 

40,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Materiaal
Jaspis rood
Inhoud
5ml
Formaat
45x45mm

Edel gedenksteen Hart van Jaspis Rood.

Een geweldig mooie kwaliteit natuurlijke edelsteen met een prachtige tekening, volledig met de hand in de vorm van een Hart geslepen en tot hoogglans gepolijst. De Hart mini urn is voorzien van een rvs stalen buisje aan de onderzijde. Een herinnering, zoals een plukje haar of een kleine hoeveelheid crematie-as, kan in deze opening bewaard worden. De edel-gedenk-steen wordt afgesloten met een speciaal schroefje en vervolgens verzegeld met lijm of lak.

Het vullen is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Kleine urntjes zoals deze Hart mini urn worden vaak gebruikt om de crematie-as te verdelen onder de familie leden of als cadeau te doen om zo uw dierbare te herdenken. De levering is inclusief een klein katoenen zakje en een inbussleuteltje voor het openen en sluiten van de vulopening.

Ons laatste exemplaar in Jaspis Rood leverbaar voor 40 Euro.
 

D E T A I L S
materiaal Jaspis rood
inhoud 5ml

contactinformatie

Hart Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart Gedenksteen en mini urn in Jaspis Rood (5ml)