opc_loader

Menu

Art wand-urn Viko Graniet met bloem

Artikelnr: UBVIKO-PL34

Art urn van keramiste Bernadette van den Steen Viko in granietkleur. Deze bijzonderen wand-urn is bedoeld om op te hangen aan de muur. De keramiek urn heeft een uitsparing met een sterretje voor een symbolische hoeveelheid crematie-as ca. 100ml. De Viko urnencollectie van keramiek kent meerdere kleurencombinaties.

229,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
100ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
165x165x75mm

Viko urn van keramiek: Graniet.

De Art urn Viko is van keramiek vervaardigd door de Belgische kunstenares Bernadette van den Steen. De urn is bedoeld als wand-urn en kan worden bevestigd aan de muur. De art urn Viko kent 6 kleurvarianten, elk gedecoreerd met een hartje of sterretje. De kleine askamer is symbolische en heeft een inhoud van ca. 10ml. De Viko met granietkleur heeft aan de voorzijde een bloem. 

De Viko urnen collectie van Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 165x165x75mm

contactinformatie

Art wand-urn Viko Graniet met bloem heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art wand-urn Viko Graniet met bloem
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art wand-urn Viko Graniet met bloem

Laatst bekeken items