opc_loader

Menu

Candle urn Zaria Electric-Blue (4000ml)

Artikelnr: UBVZAR-L18

Urn met waxinehouder van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. Deze Zaria + waxine is leverbaar in verschillende kleuren. De Electric-Blue is vierkant van vorm en wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde, dit is eveneens de kaarshouder. De Zaria urnen van keramiek worden in opdracht vervaardigd door de kunstenaar met een levertijd van ca. 2 weken.

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
18x18x18cm

Zaria keramiek Art urn met waxine: Electric-Blue (4000ml).

De Zaria + waxine in de kleur Electric-Blue is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De urn is vierkant 180x180x180mm en wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde. Deze Zaria in de kleur Electric-Blue is enkel leverbaar als grote urn met inhoud ca. 4000ml en geschikt voor de asbestemming van een volwassene met een gewicht tot zo'n 125kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is vaak ongeveer 3500ml.

De Zaria urnencollectie van Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 180x180x180mm

contactinformatie

Candle urn Zaria Electric-Blue (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Candle urn Zaria Electric-Blue (4000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Candle urn Zaria Electric-Blue (4000ml)

Laatst bekeken items