opc_loader

Menu

Art urn Oniro van keramiek + waxine: Black (3200ml)

Artikelnr: UBVONI-L-14

Keramische Art urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. Deze Oniro Black met waxine heeft een klein rood hartje geplaatst naast de waxine. De urn is leverbaar in 2 formaten en wordt eenvoudig afgesloten met een deksel aan de onderzijde.

289,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
23x12cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
3200ml

Oniro urn van keramiek + waxine: Black (3200ml).

De Oniro urn heeft een uniek design en is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De urn heeft een ronde vorm en wordt afgesloten aan de onderzijde. Deze Oniro urnen zijn leverbaar in twee formaten waarbij het kleine model een replica is van de grote urn, echter de kleine Oniro urn heeft geen waxine. Deze Oniro heeft een mooi roodkleurig hartje op de bovenzijde.

Oniro urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst.

De Oniro Black heeft 3200ml inhoud , dat is doorgaans voldoende voor de inhoud van de asbus van een volwassen persoon (let wel, dat is een indicatie). De kleine Oniro heeft een symbolische inhoud van 250ml, 
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
inhoud 3200ml
formaat 23x12cm

contactinformatie

Art urn Oniro van keramiek + waxine: Black (3200ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Oniro van keramiek + waxine: Black (3200ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Oniro van keramiek + waxine: Black (3200ml)