opc_loader

Menu

Art urn Filo van keramiek: Brick-Red

Artikelnr: UBVFIL-0017

Art urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen Filo in de kleur Brick-Red. De ronde Filo urn van keramiek is leverbaar in drie formaten en verschillende kleurvarianten. De Filo urnen zijn los leverbaar maar ook prachtig om als set te verdelen onder familie-leden. De Filo urnen van keramiek wordt in opdracht vervaardigd door de keramiste met een levertijd van ca. 2 weken.

Formaat urn

75,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
100ml / 250ml / 3000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
naar keuze

Filo urnen van keramiek: Brick-Red (100/250/3000ml).

De Filo urnen collectie van keramiek is vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De Filo urn is rond van vorm en wordt afgesloten aan de bovenzijde. Deze urnen zijn leverbaar in drie formaten bij Gedenk Idee waarbij de Filo urnen een replica zijn van elkaar.

Filo urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd, U bent hierbij verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee Memorialshop u graag en kosteloos van dienst.

De Filo mini-urn Brick-Red heeft een inhoud van ongeveer 100ml, de Medium Filo urn meet 10cm met 250ml inhoud en de grootste is goed voor 3000ml inhoud. De 3000ml Filo urn is doorgaans voldoende voor de asbestemming van een persoon met een gewicht van 95kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is ongeveer 3500ml. 
 

D E T A I L S
small Ø=6cm (100ml)
medium Ø=10cm (250ml)
large Ø=20cm (3000ml)

contactinformatie

Art urn Filo van keramiek: Brick-Red heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Filo van keramiek: Brick-Red
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Filo van keramiek: Brick-Red

Laatst bekeken items