opc_loader

Menu

Art urn Flora in beige met grijs keramiek + waxine

Artikelnr: UBVFLOR-RDS-34

Art urn Flora van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. Deze Flora met waxine maakt deel uit van de Flora urnen collectie en leverbaar in verschillende formaten en 2 kleurencombinaties. De Beige-Grijs is rond gevormd en heeft aan de bovenzijde een kleine houder voor een waxine.

109,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
250ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
Ø=10cm

Flora urn van keramiek + waxine: Beige-Grijs (250ml).

De Flora urn is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De Art urn is rond van vorm en wordt afgesloten met een keramiek deksel. Deze Flora urnen zijn leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee waarbij de kleinere Flora urnen een replica zijn van de grotere exemplaren.

Flora urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst

De Flora urn is leverbaar in 4 verschillende formaten: Rond en Ovaal , de kleinste Flora urnen hebben een waxinehouder aan de bovenzijde. Er zijn ook 2 grotere urnen zonder waxinehouder, deze zijn 2750ml of iets groter met 3000ml. dit is doorgaans voldoende voor de crematie-as van een persoon met een gewicht van 95kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is ongeveer 3500ml.
 

D E T A I L S
formaat Ø=10cm
inhoud 250ml

contactinformatie

Art urn Flora in beige met grijs keramiek + waxine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Flora in beige met grijs keramiek + waxine
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Flora in beige met grijs keramiek + waxine