opc_loader

Menu

Art urn Votsalo Electric-Blue (3600ml)

Artikelnr: UBVVOT-M-TAK-1829

Votsalo urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. Deze Votsalo is leverbaar in verschillende kleuren. De Electric-Blue is ovaal gevormd en wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde gedecoreerd met een leuk takje. De keramiek Votsalo urnen worden elk in opdracht vervaardigd door de kunstenaar.

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
3600ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
24x18cm

Votsalo keramiek Art urn: Electric-Blue (3600ml).

De Votsalo urn in de kleur Electric-Blue is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De urn is ovaal 24x18cm en wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde, dit dekseltje is gedecoreerd met een takje.Deze Votsalo Electric-Blue is enkel leverbaar als grote urn met 3600ml inhoud en is geschikt voor de asbestemming van een volwassene met een gewicht tot zo'n 125kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is vaak ongeveer 3500ml.

De Votsalo urnen collectie van Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat 24x18cm

contactinformatie

Art urn Votsalo Electric-Blue (3600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Votsalo Electric-Blue (3600ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Votsalo Electric-Blue (3600ml)

Laatst bekeken items