opc_loader

Urn druppel Ivory met ivoortinten en parelmoerglans (60ml)

Artikelnr: E02DI

Urn druppel Ivory met parelmoerglans

De druppel urn heeft een kleurencombinatie van ivoortinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan druppel urn Ivory is 12cm hoog.

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
H=12cm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
60ml

Druppel urn Ivory met parelmoerglans (60ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. De Elan-line druppel ivoor is een klein sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een druppel. Dit prachtige as-gedenkornament heeft een kleurencombinatie van ivoortinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. 

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line druppel urn is ook verkrijgbaar in de kleuren sea-blue en rood. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

RVS staander voor Ivory druppel 12cm 
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag.

Deze druppel urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elk gedenk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=12cm

contactinformatie

Urn druppel Ivory met ivoortinten en parelmoerglans (60ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn druppel Ivory met ivoortinten en parelmoerglans (60ml)

Meest recente reviews

,