opc_loader

Urn druppel Sea-Blue met parelmoerglans (1600ml)

Artikelnr: E04BDB

Urn druppel Sea-Blue met parelmoertinten

De druppel urn heeft een kleurencombinatie van blauwtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar de crematie-as in bewaard kan worden. Deze grote Elan druppel urn Sea-Blue is 27cm hoog.

279,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
1600ml
Formaat
H=27cm

Druppel urn Sea-Blue met parelmoerglans (1600ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd. De Elan-line druppel zee-blauw is een klein sierlijk as-gedenkornament in de vorm van een druppel. Dit prachtige as-gedenkornament heeft een kleurencombinatie van blauwtinten met een zachte parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf.

Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. De Elan-line druppel urn is ook verkrijgbaar in de kleuren ivoor en rood. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk dat tevens zeer geschikt is als grafornament.

Alle Elan druppelurnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elk gedenkornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=27cm

contactinformatie

Urn druppel Sea-Blue met parelmoerglans (1600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn druppel Sea-Blue met parelmoerglans (1600ml)

Meest recente reviews

,