opc_loader

Elan Flowerfield bol urn met parelmoerglans (4000ml)

Artikelnr: E014LF

Elan Flowerfield urn met parelmoerglans

De bolvormige urn heeft een bont kleurenspel met een zachte zweem van parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. Deze Elan urn is 20cm in doorsnede.

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
4000ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=20cm

Flowerfield urn met parelmoerglans (4000ml).

De Elan-line is geïnspireerd op de 4 elementen uit de natuur: aarde, water, lucht en vuur. De 4 elementen vertalen de hartstocht “het vuur” van de krachten in de natuur. De Elan-line vertegenwoordigd een collectie as-gedenkornamenten met voornamelijk ronde vormen en zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De Elan-line is een unieke collectie urnen die met bezieling is vervaardigd.

De flower field staat symbool voor een weelderig veld vol met kleurrijke bloemen, omarmd door een glinstering van zonnestralen. Een prachtig samenspel van kleuren en licht, de symboliek van een levendig en kleurrijk leven.

De bolvormige urn heeft een bont kleurenspel met een zachte zweem van parelmoerglans en is afgewerkt met een fijn reliëf. Aan de binnenzijde van de urn bevindt zich een as-reservoir waar al het crematie-as in bewaard kan worden. De urn wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De urn is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Deze prachtige urn is meer dan een as-gedenkornament, het is een waar kunstwerk. Tevens is de Elan-line zeer geschikt voor buitenplaatsing als grafornament.

Alle 4 liter urnen zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elke urn uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat Ø=20cm

contactinformatie

Elan Flowerfield bol urn met parelmoerglans (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Elan Flowerfield bol urn met parelmoerglans (4000ml)

Meest recente reviews

,