opc_loader

Poes urn van kristalglas met lichtbruine kleurtinten (200ml)

Artikelnr: U45KNB

Poes dieren urn in lichtbruine kleurtinten

Een prachtige urnen collectie geschikt voor 200ml crematie-as voor uw lieve huisdier. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten. Deze poezen collectie is gemaakt van kristalglas en leverbaar in 3 kleurvarianten bij Gedenk Idee Memorial Shop.

135,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Formaat
H=15cm

Dieren urn Poes in lichtbruine kleurtinten.

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze kleine urnen zijn met veel zorg en met de hand vervaardigd. In het binnenste van de dieren urn bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De inhoud van de akamer is ongeveer 200ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde.

Het as-reservoir van deze poezen urnen is niet transparant , de inhoud is dus niet zichtbaar. Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij een bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 

Gedenk Idee Memoriam Shop is gecertificeerd dealer van de Eeuwige Roos, deze huisdieren collectie kent drie mooie kleurcombinaties.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=15cm
inhoud 200ml

contactinformatie

Poes urn van kristalglas met lichtbruine kleurtinten (200ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Poes urn van kristalglas met lichtbruine kleurtinten (200ml)

Meest recente reviews

,