opc_loader

Menu

Druppel urn 14cm in Gold-Green: Poes+ Vlinder (50ml)

Artikelnr: U01-GG-POES+VL

Glasdruppel urn Poes spelend met vlinder

Een druppel urn van Gold-Green glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een poes. Deze kleine urn is 14cm hoog, de inhoud is ca. 50ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw huisdier door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
14cm
Materiaal
glas
Inhoud
50ml

Druppel urn van glas Gold-Green met transparante afbeelding van poes + vlinder.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een hond. De askamer is semi transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud deels zichtbaar is door de tekening van de poes spelend met een vlinder. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 14cm, de inhoud van de askamer is ca. 50ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee Memorial Shop.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green, Opake-Nature en Opake-Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De dieren urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Frosted urnen
De rvs standaardjes met uitsnede Hart, Pootafdruk of Vlinder zijn 20cm hoog en alleen geschikt voor 50ml druppel urnen. Voor de 260ml druppel urnen is een hogere standaard leverbaar (22cm), deze is personaliseerbaar met een tekst en/of tekening. Deze gravure wordt zwart ingekleurd. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.

D E T A I L S
hoogte 14cm
inhoud 50ml
ook leverbaar in 260ml

contactinformatie

Druppel urn 14cm in Gold-Green: Poes+ Vlinder (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppel urn 14cm in Gold-Green: Poes+ Vlinder (50ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppel urn 14cm in Gold-Green: Poes+ Vlinder (50ml)