opc_loader

Druppel urn in Opake-Nature: Poes+ Vlinders (260ml)

Artikelnr: U02M-ON-POES+VL

Glasdruppel urn met Poes spelend met vlinders

Een Opake-Nature druppel urn van glas, rondom gezandstraald met afbeelding van een poes. Deze kleine urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw huisdier door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
glas
Inhoud
260ml
Formaat
19cm

Druppel urn van glas Opake-Nature met afbeelding van poes + vlinder.

Een nieuwe dieren urnen collectie waarbij de urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een poes spelend met vlinders. De askamer is niet transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud niet zichtbaar is door de tekening van de poes en vlinders. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 260ml. Deze druppel urn is leverbaar in 2 verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Gold-Green (semi transparant), Opake-Nature (niet transparant) en Opake-Turquoise (niet transparant). Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De dieren urnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbare huisdier.

RVS staander voor Frosted urnen
De rvs standaardjes met uitsnede Hart, Pootafdruk of Vlinder zijn 20cm hoog en alleen geschikt voor 50ml druppel urnen. Voor de 260ml druppel urnen is een hogere standaard leverbaar (22cm), deze is personaliseerbaar met een tekst en/of tekening. Deze gravure wordt zwart ingekleurd. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren.

Optioneel kunnen wij ook een (korte) naam graveren op de druppel urn.
 

D E T A I L S
hoogte 19cm
inhoud 260ml
ook leverbaar in 50ml

contactinformatie

Druppel urn in Opake-Nature: Poes+ Vlinders (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn in Opake-Nature: Poes+ Vlinders (260ml)

Meest recente reviews

,