opc_loader

Menu

Hart mini urn met pootjes in goudkleur (3 formaten)

Artikelnr: HUH015

Hart mini urn geborsteld zilver met pootafdrukken in goudkleur

Hart urn van duurzaam messing in zilverkleur. Het Hartje is een zogenaamde keepsakes welke gevuld kan worden met een klein beetje crematie-as van uw huisdier. Deze kleine hartjes zijn leverbaar in drie formaten, de vulopening is weggewerkt aan de onderzijde. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Formaat urn

Graveertekst

Standaard Hart urn

89,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
metaal
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
naar keuze

Dieren urn Hart geborsteld zilver met pootjes in goudkleur.

Deze handmatig vervaardigde mini urnen zijn gemaakt van hoogwaardige metalen. Het hartje is leverbaar in 3 formaten. De Hart mini urnen zijn aan de onderzijde voorzien van een schroefdop welke beschermd wordt door een viltlaag wat tesamen een vlakke ondergrond vormt. De speciale polijsting en laklaag draagt zorg voor een mooie uitstraling waarbij deze urnen ook nog eens prettig in de hand liggen. Het vullen van deze kleine urn is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

De kwaliteitsproducten van Funeral Products worden door de passie en ervaring van plaatselijke ambachtslieden uit messing en andere hoogwaardige metalen vervaardigd. Om de duurzaamheid van de kwaliteitsproducten te garanderen wordt ieder product voorzien van GlossCoat™- technologie. Dit is een unieke laklaag die de urn beschermd en tegelijkertijd voorziet van een glanzende afwerking. Het accent van de harten ligt op de symbolische vormgeving. Het zachtaardige design maakt het tot een liefelijk en tastbare herinnering, waarbij het hart representatief staat voor de ziel.

Graveren van naam en/of datum:
Deze hart urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, bij een gravure graag rekening houden met ca. 3 weken levertijd. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

Standaard:
Een zilver- of goudkleurig standaardje is optioneel leverbaar voor deze hart mini urnen.
 

D E T A I L S
small 80ml H=7cm €89
medium 350ml H=11cm €109
large 900ml H=14cm €129


contactinformatie

Hart mini urn met pootjes in goudkleur (3 formaten) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart mini urn met pootjes in goudkleur (3 formaten)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart mini urn met pootjes in goudkleur (3 formaten)