opc_loader

Menu

Urn in blauw keramiek met witte vlinder (1500ml)

Artikelnr: UTP51M-blauw

Design urn met sierlijke vlinder, een mooi en nieuw model urn van keramiek met een blauwe kleur. Deze urn heeft een inhoud van 1500ml en is hoog 24cm. De urn is geschikt voor een gedeeltelijke asbestemming en wordt aan de onderzijde afgesloten met een dekseltje. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

149,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
1500ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
14x24cm

Keramiek design urn in blauw met vlinder.

Een nieuw model urn bij Gedenk Idee in een blauwe kleur. Deze keramiek urn heeft een sierlijke vlinder, een symbool voor metamorfose. De urn is hoog 24cm en heeft een inhoudsmaat van 1500ml. Dat maakt de urn geschikt voor een asbestemming voor kinderen of een deel van een volwassene. De gemiddelde asbestemming van een volwassene is ongeveer 3500ml. Deze urn is ook leverbaar in de kleur blauw met een witte vlinder.

De keramiek urn staat stevig op een vlakke onderzijde wat tevens de vul-opening is van deze blauwe urn, de vulopening van de urn wordt afgesloten met een keramiek dekseltje. Dit dekseltje dient gelijmd te worden zodat de asbestemming voor eeuwig wordt afgesloten.

Gravering:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen en niet bij een schoenmaker. Prijsindicatie: vanaf 50 Euro.

Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland zijn wij u hiermee graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
formaat 14x24cm
inhoud 1500ml
materiaal keramiek

contactinformatie

Urn in blauw keramiek met witte vlinder (1500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn in blauw keramiek met witte vlinder (1500ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn in blauw keramiek met witte vlinder (1500ml)