opc_loader

Design urn in wit keramiek met goudkleurige hartje | 3 formaten

Artikelnr: KU041

Mastaba urn in wit keramiek met een symbolische traan in goudkleur, deze Mastaba urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis en leverbaar in drie formaten.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Formaat urn

Graveertekst

189,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
naar keuze
Materiaal
keramiek

Design urn van keramiek kleur wit met hartje in goudkleur.

Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei geven de kunstenaars vorm aan de urn, welke vervolgens bedekt wordt met verschillende kleuren emaille. Het eindresultaat is een uniek product, voorzien van een kleurrijk karakter. De keramische urnen worden na het bakken met een persoonlijke hand voorzien van verschillende kleuren emaille en een beschermende glazuurlaag. Na het aanbrengen van deze lagen wordt de urn opnieuw gebakken op een hogere temperatuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnencollectie. Deze urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje.

De urn is ontworpen door Mastaba keramiek, de presentatie van 3 formaten met elk een eigen inhoud komt voort uit de wens om de crematie-as te verdelen onder de leden van de familie. Een deel uitstrooien op een dierbaar plekje en een deel plaatsen in een urn is ook een mogelijkheid die wij bieden voor een gedenkplaatsje.

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

Deze keramiek urn is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis:
 

D E T A I L S
small  900ml H=16cm €189
medium 1900ml H=21cm €285
large 4000ml H=25cm €379Design urn in wit keramiek met goudkleurige hartje | 3 formaten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Design urn in wit keramiek met goudkleurige hartje | 3 formaten

Meest recente reviews

,