opc_loader

Druppel keramiek mini urn voor buitenshuis: Metallic (900ml)

Artikelnr: K512s

Deze unica urnen zijn vervaardigd door een Nederlandse kunstenaar uit Schoonhoven en leverbaar in vier maten. De keramiek en metallic druppel urn is geschikt voor plaatsing buitenshuis, de inhoud van deze kleine urn is ongeveer 900ml. Deze inhoud is voldoen voor een klein deel van de asbestemming van een volwassen persoon.

109,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
900ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
H=22cm

Urn druppel mini urn van keramiek - geschikt voor plaatsing buitenshuis (900ml).

Deze unica urnen worden vervaardigd door Ber van Reden, een beeldend kunstenaar verbonden aan urnenatelier Schoonhoven. Elke druppel is uniek door de kristallen in de metaalkleurige laklaag. Deze urnen collectie is geschikt voor plaatsing buitenshuis en leverbaar in vier verschillende formaten. Uiteraard kunnen deze kunstwerken ook binnen geplaatst worden en passen deze in het interieur zonder dat een buitenstaander weet dat het een urn is.

De urn wordt gevuld via een opening aan de onderzijde en wordt waterdicht afgesloten met een beetje silicone kit. Deze handeling is eenvoudig en doen wij graag voor u.

weerbestendig

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=22cm
inhoud 900ml

contactinformatie

Druppel keramiek mini urn voor buitenshuis: Metallic (900ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel keramiek mini urn voor buitenshuis: Metallic (900ml)

Meest recente reviews

,