opc_loader

Menu

Urn Antraciet keramiek met hartje in zilverkleur

Artikelnr: KU015

De KU016 is een keramiek urn uit de collectie van Funeral Products. Deze design urn is leverbaar in 2 formaten en heeft een goudkleurig hartje als liefdevolle uiting. De inhoud van deze keramiek urn in antraciet is ca. 1500 of 5000ml. Een zelfde model urn is ook leverbaar in de kleur Wit met een goudkleurig hartje.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Formaat urn

Graveertekst

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Inhoud
1500ml / 5000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
19cm / 27cm
Materiaal
keramiek

Keramiek urn Antraciet met hartje in zilverkleur.

Een design urn van keramiek, leverbaar in 2 formaten én twee kleuren. Aan de hand van een modeltekening wordt een gipsmodel vervaardigd die vervolgens wordt gebruikt als basisvorm, voor alle keramische producten. Uit de gietmal worden de verschillende modellen gegoten en aansluitend te drogen gelegd. Na het drogen wordt het oppervlak geëgaliseerd en wordt de urn gebakken op 900°C. Daarop wordt het glazuur aangebracht en wordt de urn nogmaals gebakken, maar dan op 1.050°C.

Deze vierkante urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje. Dit doen wij graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. Een aszak wordt door Gedenk Idee gratis bijgesloten.

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door vakmensen. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
medium 1500ml / H=19cm €275
large 5000ml / H=27cm €349


Urn Antraciet keramiek met hartje in zilverkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn Antraciet keramiek met hartje in zilverkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn Antraciet keramiek met hartje in zilverkleur