opc_loader

Traan urn mat-zwart keramiek met goudkleurig hartje

Artikelnr: KU004

Mastaba urn in mat-zwart met hartje in goudkleur. De keramiek urnen van Funeral Products zijn leverbaar in 3 formaten en uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. De asbestemming wordt geplaatst door een opening aan de onderzijde, na het plaatsen van de asbestemming wordt de vul-opening afgesloten met een dekseltje.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Formaat urn

Graveertekst

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
800 / 2200 / 3800ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
17 / 22 / 28cm

Urn in mat-zwart keramiek met goudkleurig hart.

Een veel voorkomende urnensoort is gemaakt van keramiek. Voor de vervaardiging van deze keramische urnenset KU004 van Funeral Products worden speciaal geselecteerde ingredienten gemixt om een keramische massa te vormen. Hiermee worden de modellen vormgegeven. De keramische urnen worden na het bakken met een persoonlijke hand voorzien van verschillende kleuren emaille en een beschermende glazuurlaag. Na het aanbrengen van deze lagen wordt de urn opnieuw gebakken op een hogere temperatuur. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnencollectie. Deze urn wordt aan de onderzijde afgesloten met een keramiek dekseltje. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het plaatsen van de asbestemming in deze keramiek urn bij uw bezoek aan onze showroom.

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, bij een gravure graag rekening houden met ca. 3 weken levertijd. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

Deze keramiek urn in de kleur mat-zwart is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis en leverbaar in drie formaten.
 

D E T A I L S
small 800ml 17cm €199
medium 2200ml 22cm €279
large 3800ml 28cm €349


Traan urn mat-zwart keramiek met goudkleurig hartje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Traan urn mat-zwart keramiek met goudkleurig hartje

Meest recente reviews

,