opc_loader

Urn in zilvergrijs keramiek met hartje in zilverkleur (3700ml)

Artikelnr: UTP56-zilvergrijs

Design urn in zilvergrijs keramiek en een zilverkleurig hartje, dit hartje is geplaatst in de barst. Deze urn heeft een ruime inhoud van 3700ml en is hoog 27cm. De urn is geschikt voor een complete asbestemming en wordt aan de onderzijde afgesloten met een dekseltje. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

379,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
3700ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
27x27x11cm

Keramiek vaas urn in zilver-grijs met hart in zilverkleur

Een mooie urn bij Gedenk Idee in een zilvergrijze basiskleur. Deze keramiek urn heeft een zilverkleurig Hart geplaatst in een decoratieve barst. De urn is 27cm hoog én breed (rond) en geplaatst op een voetje. Vanaf de bovenzijde gezien is deze urn 11cm smal. De urn heeft een ruime inhoudsmaat van 3700ml, dat maakt de urn geschikt voor een asbestemming van een volwassene van ongeveer 115kg.

De urn staat stevig op een vlakke onderzijde wat tevens de opening is van de urn, de onderzijde heeft een keramiek deksel waarmee de urn wordt afgesloten. Dit dekseltje dient gelijmd te worden zodat de asbestemming voor eeuwig wordt afgesloten.

Gravering:
Deze keramiek urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, houdt u rekening met extra levertijd, het gravering wordt gedaan door zeer vakkundige mensen en niet bij een schoenmaker. Prijsindicatie: vanaf 50 Euro.

Bij een bezoek aan onze showroom in Zeeland zijn wij u hiermee graag en kosteloos van dienst.
 

D E T A I L S
formaat 27x27cm
inhoud 3700ml
materiaal keramiek

contactinformatie

Urn in zilvergrijs keramiek met hartje in zilverkleur (3700ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn in zilvergrijs keramiek met hartje in zilverkleur (3700ml)

Meest recente reviews

,