opc_loader

Druppel urn van glas 14cm: Blue-White Opaak (50ml)

Artikelnr: U01-BO

Druppel mini-urn van kristalglas: Blue-Mixed Opaak

Een sierlijke druppel urn van glas met 50ml inhoud. Deze druppel urn is een gedenkornament van glas van de Eeuwige Roos, de handgemaakte druppel heeft de kleuren blauw en wit in een prachtige kleurschakering. Deze mini urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.

85,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=14cm

Glasreliek druppel urn in Blue-Mixed Opaak.

Deze kleine sierlijke as-druppel heeft een blauw-witte kern, in het midden van de as-druppel bevindt zich een klein reservoir voor 50ml crematie-as. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. 

De kleine as-druppel in blauw opake kleur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurschakeringen bij Gedenkartikelen Zeeland. De as-druppel is een lieflijk aandenken als herinnering aan uw dierbare, het kan onopvallend geplaatst worden in uw woonomgeving zonder de nadruk van een urn. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

Ook leverbaar in formaat 19cm met 260ml inhoud.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=14cm

Druppel urn van glas 14cm: Blue-White Opaak (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn van glas 14cm: Blue-White Opaak (50ml)

Meest recente reviews

,