opc_loader

Menu

Druppel urn van glas 14cm: Green (50ml)

Artikelnr: U01-green

Druppel mini-urn van kristalglas: Green

Een sierlijke mini urn met 50ml inhoud. Deze druppel urn is een gedenkornament van glas van de Eeuwige Roos, de handgemaakte druppel is leverbaar in 8 kleurvarianten. Deze mini urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.Bij een bezoek aan Gedenk Idee doen wij dat graag voor u

79,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
H=14cm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
50ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Glasreliek druppel mini-urn: Green

Deze kleine sierlijke as-druppel heeft een groene kern, in het midden van de as-druppel bevindt zich een klein reservoir voor 50ml crematie-as. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. 

De kleine as-druppel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurschakeringen. De as-druppel is een lieflijk aandenken als herinnering aan uw dierbare, het kan onopvallend geplaatst worden in uw woonomgeving zonder de nadruk van een urn. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=14cm

contactinformatie

Druppel urn van glas 14cm: Green (50ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppel urn van glas 14cm: Green (50ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppel urn van glas 14cm: Green (50ml)

Laatst bekeken items