opc_loader

Druppel urn van glas 19cm: Black Opaak (260ml)

Artikelnr: U01MO-BL

Druppel urn van kristalglas: Black-Opaak

Een sierlijke mini urn met 260ml inhoud. Deze druppel urn in zwart opake kleuren is een gedenkornament van glas van de Eeuwige Roos, de handgemaakte druppel is leverbaar in meerdere kleurvarianten. Deze mini urn kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as, de opening aan de onderzijde wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.

139,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
260ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=19cm

Glasreliek druppel urn: Black-Opaak.

Deze kleine sierlijke as-druppel is zwart gekleurd, in het midden van de as-druppel bevindt zich een klein reservoir voor 260ml crematie-as. Het as-reservoir wordt afgesloten met een zelf-hechtend sluitplaatje. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. 

De kleine as-druppel in Black Opaak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurschakeringen bij Gedenkartikelen Zeeland. De as-druppel is een lieflijk aandenken als herinnering aan uw dierbare, het kan onopvallend geplaatst worden in uw woonomgeving zonder de nadruk van een urn. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn met de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=19cm

contactinformatie

Druppel urn van glas 19cm: Black Opaak (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn van glas 19cm: Black Opaak (260ml)

Meest recente reviews

,