opc_loader

Sparkle urn van glas 13cm: Blue (40ml)

Artikelnr: U23-Blue

Sparkle urn Blue van kristalglas

Een sierlijke druppel mini urn met speelse blauwe reliëfstroken en kleine luchtbelletjes. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleuren bij Gedenk Idee. De urn van glas kunt u eenvoudig zelf voorzien van een beetje crematie-as via een vulopening aan de onderzijde. De urn van kristalglas wordt afgesloten met een zelfklevend sluitplaatje.

85,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
40ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=13cm

Glasreliek druppel mini-urn: Sparkle Blue.

Sparkle = Schittering. De Sparkle is een mooi klein as-gedenkornament in de vorm van een druppel. De druppel heeft aan de buitenzijde speelse reliëfstroken. De combinatie van de kleurschakering en minuscule luchtbelletjes laat het as-gedenkornament schitteren. In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven.

Met een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten. Door de transparantie van het kristalglas is het crematie-as deels zichtbaar. De combinatie van de kleurschakeringen en het speelse reliëf geeft een extra dimensie aan het as-gedenkornament. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige roos zijn vrij uit de hand vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornamentje uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=13cm

contactinformatie

Sparkle urn van glas 13cm: Blue (40ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Sparkle urn van glas 13cm: Blue (40ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items