opc_loader

Pebbles knuffel Hart Frosted: groen inclusief standaard (20ml)

Artikelnr: F-U36HRT-G

Pebbles knuffel Hart mini urn in multi-green

Een knuffel gedenkornament geschikt voor een klein beetje crematie-as, een haarlok of een stukje kleding als aandenken aan uw dierbare. Met een zelf-hechtend sluitplaatje aan de onderzijde wordt het as-reservoir afgesloten.Het Frosted hartje is leverbaar in verschillende kleuren en gravure.

Graveertekst

82,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
20ml
Formaat
ca. 85mm

Pebbles Hart Frosted: Multi-Groen (incl. standaard).

Glas gedenkornament met kleine askamer. Deze mini urn is veel zorg en met de hand vervaardigd. In het midden van de Pebble bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. De hoeveelheid is ca. 20ml. Door middel van een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten aan de onderzijde. Het as-reservoir van de Pebble blauw en de Pebble groen is semi-transparant waardoor de crematie-as deels zichtbaar is.

Optie voor extra tekst
Naast de afbeelding is plaatsing mogelijk van een naam of een kleine tekst. Voor een goed advies: neem contact op met onze klantenservice ! 

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
inhoud 20ml
standaard inclusief

contactinformatie

Pebbles knuffel Hart Frosted: groen inclusief standaard (20ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pebbles knuffel Hart Frosted: groen inclusief standaard (20ml)

Meest recente reviews

,