opc_loader

Vogel urn van kristalglas: roodborstje NIEUW DESIGN

Artikelnr: U29BO

Vogel as-gedenkornament Roodborstje (meerdere kleuren)

Deze kleine vogel toont een Roodborstje, het is een liefelijk as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbare. In het voetje bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. D.m.v. een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. De kleine urn is leverbaar bij Gedenk Idee voor 82 Euro

82,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
30ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=8cm

Het Roodborstje is een vogel mini urn van glas met askamer.

Het Roodborstje is een lieflijk klein as-gedenkornament en verkrijgbaar in een rachtige rode kleurschakeringen. In de kern van het Roodborsje bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het dieren urntje is semi transparant. De Bird is een klein aandenken ter herinnering aan uw dierbare (huisdier). Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd, dit maakt elke ornament uniek. Elk vogeltje heeft een uniek kleurpatroon. Geen vogeltje is exact hetzelfde, unica dus. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze kleine showroom in Zeeland. Hiervoor waarderen wij een afspraak. 

De vogel mini urn is leverbaar in verschillende kleuren, in combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en een prachtige uitstraling. De vogel is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen bij Gedenk Idee Memorial Shop.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=8cm

contactinformatie

Vogel urn van kristalglas: roodborstje NIEUW DESIGN heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vogel urn van kristalglas: roodborstje NIEUW DESIGN

Meest recente reviews

,