opc_loader

Menu

Zwaan mini urn van kristalglas: Wit

Artikelnr: U37/ZW

Zwaan as-gedenkornament 

Deze kleine sierlijke vogel is in glas vereeuwigd. In de buik van de Zwaan bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Deze zwanen-urn is leverbaar in twee kleuren bij Gedenk Idee Memorial Shop: Wit of Zwart.

92,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Beperkt voorradig
Formaat
H=8cm
Materiaal
kristalglas
Inhoud
30ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Zwaan mini urn met askamer voor crematie-as.

Kleur: Wit
Deze Zwaan is een prachtige mini urn van kristalglas, het is een klein as-gedenkornament en verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren bij Gedenk Idee Memorial Shop. In de witte kern van de Zwaan bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het vogeltje is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. De Zwaan is een klein aandenken ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek. 

Het plaatsen van een beetje crematie-as is een eenvoudige handeling. Indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze kleine showroom in Zeeland, hiervoor waarderen wij een afspraak. 
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=8cm

contactinformatie

Zwaan mini urn van kristalglas: Wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Zwaan mini urn van kristalglas: Wit
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Zwaan mini urn van kristalglas: Wit

Laatst bekeken items