opc_loader

Urn van marmer kleur zwart-wit (3600ml)

Artikelnr: SU2981

Urn groot model vervaardigd van natuurlijk marmer. Deze urn zwart met witte tinten van Funeral Products is geschikt voor plaatsing buitenshuis. Marmer is een natuurproduct, elke urn heeft zijn eigen unieke lijnen en kleuren gevormd door de natuur. De urn heeft een inhoud van 3600ml, deze hoeveelheid is doorgaans voldoende voor de asbestemming van een volwassen persoon.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

225,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
marmer
Inhoud
3600ml
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
H=28cm

Urn Vaas van marmer kleur zwart met witte tinten (3600ml).

Een mooie en degelijke urn van natuursteen vervaardigd en uitstekend geschikt voor plaatsing buitenshuis. Deze vaas urn is enkel leverbaar in de kleur zwart met witte tinten. De urn wordt afgesloten met een deksel aan de bovenzijde, een aszak wordt standaard meegeleverd. De inhoud van de marmeren urn is ca. 3600ml, dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van een volwassene welke een gemiddelde hoeveelheid kent van ca. 3500ml. Voor de zekerheid adviseren wij u navraag bij uw uitvaartondernemer, dit voorkomt teleurstelling. 

Deze marmeren urnen zijn geschikt voor een mooie gravering, gebruikelijk is een naam en de datum van geboorte en overlijden. Deze gravering wordt gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf, de optionele kosten worden bepaald door het aantal letters (prijsindicatie: vanaf 100 Euro).
 

D E T A I L S
materiaal marmer
hoogte H=28cm

contactinformatie

Urn van marmer kleur zwart-wit (3600ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn van marmer kleur zwart-wit (3600ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items