opc_loader

Roos mini urn Yellow met zilverkleurige steel

Artikelnr: TB2753

Roos mini urn Yellow met een gele bloemknop, deze fraai gevormde roos is een urn voor plaatsing binnenshuis. Door de bescheiden omvang neemt deze Terrybear mini urn een onopvallende plaats in zonder de nadruk op een gedenkteken. In de gele bloemknop van deze asroos is plaats voor een kleine hoeveelheid crematie-as. De asroos Yellow is +/- 34cm lang. Op één rozenblaadje is plaats voor een kleine inscriptie bijvoorbeel een naam met datum.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

90,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Formaat
34cm
Materiaal
messing
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt

Mini urn Roos White: Yellow met zilverkleurige steel.

Deze kleine (mini) urn is als een roos vormgegeven kleine urnen worden ook Keepsakes genoemd. Zij worden traditioneel overhandigd aan familieleden om zo de crematie-as van uw dierbare te verdelen onder de nabestanden. Een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as kan geplaatst worden in de witte bloemknop van deze asroos. De lengte van deze roos is +/- 34cm. De knop van de roos is wit gekleurd en de steel van deze mini urn / asroos is zilverkleurig.

Op één van de rozenblaadjes is een inscriptie mogelijk, bijvoorbeeld een datum en een naam. Neemt u gerust contact op met Gedenk Idee om de mogelijkheden te bespreken om van deze Terrybear roos een tastbare en persoonljke herinering te maken aan uw dierbare. Het aanbrengen van een gravering wordt gedaan door een gespecialiseerde vakman, houdt u daarom rekening met een extra levertijd van ongeveer 2 weken. De (optionele) graveerkosten voor deze Roos mini-urn is € 45,- 

De asroos Yellow van Terrybear wordt geleverd inclusief getoonde donkerblauwe displaybox. 
 

D E T A I L S
lengte roos +/- 34cm
inhoud 5ml

contactinformatie

Roos mini urn Yellow met zilverkleurige steel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Roos mini urn Yellow met zilverkleurige steel

Meest recente reviews

,