opc_loader

Menu

Urn + waxine Parelmoer-Blauw met Golvende Zee (400ml)

Artikelnr: H25570

Mini urn van keramiek in de kleur parelmoer-blauw met decorband van een golvende zee. Deze kleine urn heeft aan de bovenzijde een uitsparing voor een kaarsje en kent een inhoud van ca. 400ml. Het formaat van deze kleine keramiek urn is hoog 130mm met een doorsnede van 90mm. Een tastbaar en mooi gedenkteken in huis voor 115 Euro inclusief PostNL

115,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Formaat
130mm / Ø90mm
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten

Urn van keramiek Parelmoer-Blauw + waxine: Golvende Zee.

Een kleine urn van Parelmoer-Blauw keramiek met aan de bovenzijde een uitsparing voor een waxine. Een brandend kaarsje geeft extra aandacht voor uw dierbare welke u wilt gedenken. Het urntje heeft een askamer voor ca. 400ml crematie-as. Dat is doorgaans een klein deel van de inhoud van de asbus welke u in ontvangst neemt bij het crematorium. De urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis, dit keramiek is niet weerbestendig en dus niet geschikt voor plaatsing buitenshuis. Optioneel kent deze waxinehouder ook een een urn van edelstaal met 4500ml inhoud.

Het plaatsen van een hoeveelheid crematie-as is eenvoudig via de vuldop-opening aan de onderzijde, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat Ø=90mm
hoogte H=130mm

contactinformatie

Urn + waxine Parelmoer-Blauw met Golvende Zee (400ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn + waxine Parelmoer-Blauw met Golvende Zee (400ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn + waxine Parelmoer-Blauw met Golvende Zee (400ml)