opc_loader

Menu

Urn + waxine Zandbeige met decorband in goudkleur

Artikelnr: H2025-MI

Urn van keramiek met omranding in goudkleur. Deze mini urn is rond van vorm en meet 120mm hoog. Deze urn in Zandbeige heeft een kleine inhoud van ongeveer 400ml. De urn van keramiek is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. 

99,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
120mm / Ø95mm
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml

Urn van keramiek Zandbeige met goudkleur omranding.

Een kleine urn in de kleur zandbeige met aan de bovenzijde een uitsparing voor een waxine. Een brandend kaarsje geeft extra aandacht voor uw dierbare welke u wilt gedenken. Het urntje heeft een askamer voor ca. 400ml crematie-as. Dat is doorgaans een klein deel van de inhoud van de asbus welke u in ontvangst neemt bij het crematorium. De urn is bedoeld voor plaatsing binnenshuis, dit keramiek is niet weerbestendig en dus niet geschikt voor plaatsing buitenshuis. Optioneel kent deze waxinehouder ook een een grotere urn van keramiek in dezelfde zandbeige kleurstelling, echter dit grote exemplaar heeft geen waxinehouder.

Het plaatsen van een hoeveelheid crematie-as is eenvoudig via de vuldop-opening aan de onderzijde, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom en uitvaartwinkel in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat Ø=95mm
hoogte H=120mm

contactinformatie

Urn + waxine Zandbeige met decorband in goudkleur heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn + waxine Zandbeige met decorband in goudkleur
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn + waxine Zandbeige met decorband in goudkleur