opc_loader

Exclusieve gedenkartikelen gemaakt door glasblazers

Glasreliek met waxine

Exclusieve gedenkartikelen van glas vervaardigd

Bij Gedenk Idee tonen wij u graag de vele kleurvoorbeelden in onze showroom. 

Met een gedenklicht eer je een dierbare met een lichtje in de duisternis. Wanneer je een dierbare verliest dan wil je hem of haar op een bijzondere wijze gedenken – ook lang na de uitvaart. Maar wat moet de asbestemming precies worden? Er zijn verschillende mogelijkheden: een urn, uitstrooien, verdelen over de familie in kleine urnen of ashangers. Je kunt ook je dierbare een heel bijzondere laatste rustplaats geven.

Laat hiervoor een beetje crematie-as verwerken in een exclusief glasobject, zoals het gedenkobject en waxinelicht Fenix. Dit prachtige, ambachtelijke kunstvoorwerp vormt de perfecte wijze voor het gedenken van je dierbare. Iedere keer wanneer je het waxinelicht aansteekt, zal je vol liefde je verloren dierbare herinneren.

Het gedenkobject en waxinelicht Fenix is een prachtige halve bol vol gepassioneerde kleuren in rood en oranje. Het heeft een smalle basis en een brede top waarin een standaard waxinelicht geplaatst kan worden. Het glas is uiteraard warmtebestendig, waardoor je met een gerust hart voor je dierbare een waxinelichtje kan aansteken wanneer jij dat wilt. Het gedenkobject en waxinelicht Fenix wordt op ambachtelijke wijze geblazen en daardoor is ieder glasobject uniek en bijzonder. Maar dat zal het gedenkobject en waxinelicht Fenix toch wel zijn, want de glasblazer verwerkt in het glas een beetje crematie-as van je dierbare.
Hierdoor ontstaat er een zeer persoonlijk gedenkteken waarmee je de overleden dierbare iedere keer weer opnieuw mee eert.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.