opc_loader

Fotolijst met Grijs vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje

Artikelnr: S42LF7/A13

Fotolijst (grijs-bruin) 13x13cm met rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur

Fotokader voor portretfoto met een zilverkleurig asbuisje van rvs staal voor een kleine hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotoformaat van dit kader meet 13x13cm en is met een glazen plaat afgeschermd. 

Afvulset fotokader

55,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
hout + glas + rvs
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
13x13cm (foto)

Fotolijst met grijs kader met rvs asbuisje / mini urn in zilverkleur.

Dit fotokader is gemaakt van hout en voorzien van een kleine askamer. Deze askamer is een zilverkleurig asbuisje en bevestigd aan de onderzijde van het fotokader, dit asbuisje is lang 13cm en geschikt voor een kleine symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. Het fotokader is geschikt voor een foto met een formaat van 13x13cm.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst bij een bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Afvulsetje
Optioneel kunt u kiezen voor een afvulsetje, dit setje maakt het u eenvoudig om het asbuisje te vullen met een beetje crematie-as. Het setje is meerdere keren bruikbaar en ook geschikt voor onze gedenksieraden.
 

D E T A I L S
materiaal glas + rvs + hout
formaat foto 13x13cm

contactinformatie Gedenk Idee Memorial Shop

Fotolijst met Grijs vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Fotolijst met Grijs vierkant kader 13x13cm + rvs asbuisje

Meest recente reviews

,