opc_loader

Menu

Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + laserfoto geheel dekkend

Artikelnr: PFR4LT

Gedenksteen Driehoek van Marlin met laserfoto persoon of landschap geheel dekkend met laser gegraveerd. Een aanvullende tekst kan zijn een naam met datum of een laatste groet aan uw dierbare. Deze gedenksteentjes van natuursteen worden vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of bij een dierbaar plekje. Het formaat van deze driehoek is 10x10x14cm. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

225,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
10x10x14cm

Gedenksteen 10x10x14cm van Marlin met tekst + laserfoto geheel dekkend.

Een gedenksteen model Driehoek met een schuine zijde van Marlin vervaardigd. Marlin is een donkere soort natuursteen en veel gebruikt voor een lasergravure. Natuursteen is uitstekend geschikt voor plaatsing buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een mooi plaatsje in uw woonomgeving. Op de afgeschuinde zijde van deze gedenksteen plaatsen wij uw tekst samen met een foto van uw dierbare (een persoon, huisdier of een mooi landschap). Tekst + laserfoto worden aangebracht met lasergravure in het graniet.

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een afbeelding straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij graag tekst en uitleg.

Twijfel je nog?
Stuur gerust de foto naar onze klantenservice, dan kijken we samen met u of de foto geschikt is.

Plaatjes bibliotheek
Veel voorkomende plaatjes hebben wij samengevat op een speciale pagina.

Op verzoek kunnen wij een boorgat maken voor plaatsing van een beetje crematie-as of een ander klein symbolisch aandenken. Deze askamer wordt afgesloten met een rubber dopje. Zo maakt u van deze gedenksteen ook een kleine urn. Het boorgat maken wij aan achterzijde van de gedenksteen (tegenovergesteld aan tekstvlak).
 

D E T A I L S
formaat 10x10x14cm
kleur Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 288387

Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + laserfoto geheel dekkend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + laserfoto geheel dekkend
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + laserfoto geheel dekkend