opc_loader

Menu

Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + lasertekening

Artikelnr: PFR4L

Gedenksteen Driehoek van Marlin met lasertekening en een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam met datum of een herkenbare uitspraak van uw dierbare. Deze gedenksteentjes worden vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of bij een dierbaar plekje. Het formaat van dit gedenksteentje is 10x10x14cm.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Askamer + afsluitdop

199,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
ja
Formaat
10x10x14cm

Gedenksteen 10x10x14cm van Marlin met tekst + lasertekening.

We zullen je missen.

Een gedenksteen model Driehoek met een schuine zijde van Marlin vervaardigd. Marlin is een donkere soort natuursteen en geschikt voor een lasergravure. Natuursteen is uitstekend geschikt voor plaatsing buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een mooi plaatsje in uw woonomgeving. Op de afgeschuinde zijde van de gedenksteen plaatsen wij een tekst samen met een tekening van bijvoorbeeld een bloem, vlinder of zoals in dit voorbeeld, drie brandende kaarsen. Tekst + lasertekening worden aangebracht met lasergravure in het graniet.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst opgeven tijdens de bestelling , na ontvangst maken wij voor u een ontwerp. Na uw akkoord volgt de productie met een levertijd van ongeveer 10 tot 15 werkdagen. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. 

Op verzoek kunnen wij een boorgat maken voor plaatsing van een beetje crematie-as of een ander klein symbolisch aandenken. Deze askamer wordt afgesloten met een rubber dopje. Zo maakt u van deze gedenksteen ook een kleine urn. Het boorgat maken wij aan achterzijde van de gedenksteen.

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een afbeelding straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij u graag tekst en uitleg.

Bezoek ook onze plaatjesbibliotheek voor een mooie achtergrond of tekening: bibliotheek
 

D E T A I L S
formaat 10x10x14cm
kleur Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 288387

Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + lasertekening heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + lasertekening
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen driehoek 10x10x14cm: tekst + lasertekening