opc_loader

Porselein Hart ornament 21x21cm met foto of eigen achtergrond

Artikelnr: VW-748

Porselein ornament Hart met tekst en een achtergrond naar keuze. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto met een gedicht en de naam met data van de overledene. U kunt ook een keuze maken uit de 12 voorbeeld achtergronden. Dit ornament is 21x21cm en volledig geschikt voor plaatsing buitenshuis. Bijvoorbeeld bij een urnenmuur, een columbarium of plaatsing bij een grafmonument. Deze ornamenten hebben geen bijkomende steun nodig en staan op zichzelf.

  • UV-bestendig en kleurvast
  • Gratis ontwerp

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Lettertypes Fotokeramiek

Porselein ornament achtergrond

219,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
21x21cm

Porselein Hart ornament 21x21cm voor plaatsing buitenshuis.

Mogelijkheden:

  • fotografische reproductie in zwart-wit of in kleur
  • vermelden van naam en data van de overledene
  • reproductie van eigen handschrift of gedicht

Een eigen dierbare foto met een persoonlijke tekst, een gedicht of een laatste groet. Gebakken op een temperatuur van 1300ºC is het porselein duurzaam en UV-bestendig. De kleuren vervagen niet en blijven jarenlang mooi. Het ornament heeft een steuntje zodat dit overeind blijft staan bijvoorbeeld plaatsing bij een urnenmuur nabij de urn van uw dierbare. Een portretfoto met de naam geeft het gedenkplekje een persoonlijk gezicht. Voor de vervaardiging kunt u een digitale fotobestand aanleveren met e-mail of tijdens de bestelling, of een origineel beschikbaar stellen. U kunt ook een keuze maken uit de 12 voorbeelden in het overzicht.

Lettertypes
Om de keuze overzichtelijk te houden hebben we een selectie gemaakt uit een 20-tal lettertypes. Elk van hen verscheiden genoeg om op zich speciaal te zijn. Andere lettertypes of eigen handschrift op aanvraag. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Achtergronden
Met achtergrond, bedoelen we het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn die u hier kan kiezen. Maar dit kan ook een eigen afbeelding zijn die een weerspiegeling is van de overleden man/vrouw zijn of haar hobby's, beroep, omgeving. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Een toegezonden origineel ontvangt u ongeschonden retour, neemt u hiervoor gerust contact op met Wouter van Gedenk Idee in Zeeland.
 

D E T A I L S
formaat Hart 21x21cm
levertijd 15 werkdagen

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

lettertypes voor fotokeramiek

Porselein Hart ornament 21x21cm met foto of eigen achtergrond heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Porselein Hart ornament 21x21cm met foto of eigen achtergrond

Meest recente reviews

,