opc_loader

Fotoplaat porselein 15x20cm inclusief RVS steun

Artikelnr: Fotoplaat+steun
Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Fotoplaat met eigen tekst en foto op duurzaam porselein. Door tekst en een unieke achtergrond op één porseleindrager te combineren kunnen wij een uiterst duurzaam en personaliseerbaar produkt aanbieden. Het fotoportret is naar keuze in een Ovaal, Vierkant of Vrijstaand geplaats. De fotoplaat wordt gemonteerd geleverd inclusief RVS steuntje.

189,00
Achtergrond Fotoplaat
Kader Fotoplaat
Lettertypes Fotokeramiek
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 10 werkdagen
Kenmerken
Materiaal:
keramiek + RVS
Weerbestendig:
geschikt voor buiten
Formaat:
15x20cm

Fotoplaat 15x20cm inclusief RVS steun.

Onze keramiek foto's hebben een duurzaam karakter met optimale UV-bestendigheid en grote kleurvastheid

Fotoplaat + RVS steun,

Deze Fotoplaat is geheel naar wens op te maken, Een portretfoto in een Rechthoek of Ovaal met een plaatsing links of rechts op de fotoplaat. Een vrije indeling is ook mogelijk, bijvoorbeeld een mooie achtergrond en een persoonlijke tekst. Als achtergrond kunt u een mooie foto aanleveren uit uw eigen collectie. Deze foto kunt u eenvoudig uploaden (contactpagina) tijdens uw bestelling.

Porseleinfoto's staan tientallen jaren buiten in weer en wind, door de vakmanschap van onze keramiste garanderen wij een hoge kwaliteit en 25 jaar garantie op kleurvastheid. Met deze fotoplaatjes stellen we de nabestaanden in staat om tekst en beeld te combineren tot één unieke herinnering, op maat van de overledene. Een laatste rustplaats moet uniek zijn, en net zo uniek als de persoon bij leven was. Door middel van deze porseleinen fotoplaatjes kunnen we de degelijkheid van 'fotokeramiek' combineren met een frisse opmaak, op maat van de klant.

Door tekst en beeld op deze manier te combineren op één gedenkplaatje bespaart u tijd, geld en ruimte. Het fotoplaatje is snel leverbaar en neemt weinig plaats in bij het gedenkmonument waardoor er voor de nabestaanden meer plaats ontstaat om bloemen of andere herinneringen na te laten. De plaat hoeft ook niet meer gegraveerd te worden.

Lettertypes
Om de keuze overzichtelijk te houden hebben we een selectie gemaakt uit een 20-tal lettertypes. Elk van hen verscheiden genoeg om op zich speciaal te zijn. Andere lettertypes of eigen handschrift op aanvraag. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Achtergronden
Met achtergrond, bedoelen we het steunbeeld van de opmaak. Dit beeld kan een standaard afbeelding zijn die u hier kan kiezen. Maar dit kan ook een eigen afbeelding zijn die een weerspiegeling is van de overleden man/vrouw zijn of haar hobby's, beroep, omgeving. Voor een uitvergroting, zie tabblad Extra informatie op deze pagina.

Na ontvangst van tekst, portretfoto en gewenste achtergrond maken wij voor u een voorbeeld. Eventuele correcties of kleine aanpassingen kunnen daarna worden toegepast.

D E T A I L S
formaat fotoplaat 15x20cm
levering inclusief steun
levertijd 10 werkdagen


klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 12 jaar ervaring in de uitvaartbranche
 

Onze Service bij Gedenk Idee

 gratis vullen bij aankoop urn
 gratis vullen van assieraden
✔ professionele dienstverlening
✔ persoonlijk contact
✔ bezoek mogelijk op kantoor
✔ betaling mogelijk in termijnen


 

Verzendkosten


 

Gratis verzending vanaf €75
Gratis verzending vanaf €125

IN3 - GESPREID BETALEN


In3 gespreid betalen is uitermate geschikt voor grotere uitgaven.

- Betaal in drie termijnen

- Geen BKR toetsing, geen rente !

- beschikbaar voor orders vanaf €100


 

Laatst bekeken items