opc_loader

Menu

Art urn Flora in wit met bruin keramiek

Artikelnr: UBVFLOR-RDL-1030

Keramische Art urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen met 3000ml inhoud. Deze Flora urn is leverbaar in 4 formaten en 2 kleurencombinaties. De Wit-Bruin is rond gevormd en wordt afgesloten met een deksel. De Flora urn van keramiek wordt in opdracht vervaardigd door een Belgische keramiste.

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
Ø = 20cm

Flora urn in wit met bruin keramiek (3000ml).

De Flora urn is van keramiek vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De Art urn is rond van vorm en wordt afgesloten met een keramiek deksel. Deze Flora urnen zijn leverbaar in vier formaten bij Gedenk Idee waarbij de kleine Flora urn een replica is van de grote urn.

Flora urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst

De Flora urn is leverbaar in 4 verschillende formaten , de kleinste Flora urnen hebben een waxinehouder aan de bovenzijde. Er zijn ook 2 grotere urnen zonder waxinehouder, deze zijn 2750ml of iets groter met 3000ml. dit is doorgaans voldoende voor de crematie-as van een persoon met een gewicht van 95kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is ongeveer 3500ml.
 

D E T A I L S
formaat Ø=20cm
inhoud 3000ml

contactinformatie

Art urn Flora in wit met bruin keramiek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Flora in wit met bruin keramiek
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Flora in wit met bruin keramiek

Laatst bekeken items