opc_loader

Menu

Armband Castor in zilver met askamer en Jasseron ketting

Artikelnr: D049

Armband Castor in zilver met schroefdopje

Deze armband is gemaakt van Sterling zilver, Sterling zilver heeft een zuiverheid van 92,5% puur zilver en herkenbaar aan een stempel 925. De Castor heeft een schroefdop opening, het plaatsen van een kleine hoeveelheid crematie-as is eenvoudig, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Tekstgravure

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
breed 6mm

Armband Castor in zilver met askamer.

Deze armband is breed 6mm, de zilveren armband is een gedenksieraad vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze zilveren armband Castor.

De Castor is een  massieve stijve armband (62mm) met jasseron kettinkje en karabijnhaakje, de armband is Mat afgewerkt.

Polsmaat
Deze stijve armband is enkel leverbaar in maat 62, doorgaans worden deze armbanden ruim om de pols gedragen. Neemt u gerust contact op met uw polsmaat voor een goed advies.

Bij deze gedenksieraden wordt de crematie-as vaak geplaatst door de edelsmid en verzegeld. Dat hoeft niet, dit kunt u ook eenvoudig zelf of wij doen dat voor u bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. U kunt ons ook een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor hebben wij speciale enveloppen met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal Sterling zilver
formaat breedte 6mm

contactinformatie

Armband Castor in zilver met askamer en Jasseron ketting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband Castor in zilver met askamer en Jasseron ketting
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband Castor in zilver met askamer en Jasseron ketting