opc_loader

Menu

Schakelarmband edelstaal met Open askamer | Breed 10mm

Artikelnr: AO-U100

Schakel armband met Open askamer

Deze schakelarmband is uitgevoerd in 316L hoogwaardige edelstaal. De armband heeft een prachtige schittering en zeer slijtvast. In het slotje is een Open askamer, de crematie-as is hierin zichtbaar verwerkt met speciale Epoxyhars. Natuurlijk waterbestendig en stootvast. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
316L edelstaal
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
Breedte 10mm

Schakelarmband van edelstaal met plaat en askamer.

Deze stoere schakelarmband is gemaakt van edelstaal en gecombineerd mat en glanzend afgewerkt. In het plaatje is een uitsparing voor een zichtbare hoeveelheid crematie-as. Deze crematie-as is gemengd met een speciale epoxy-hars, met UV-licht wordt dit hard, slijtvast en krijgt dit een glimmende afwerking. U kunt deze armband dus niet zelf vullen, dat doet de edelsmid voor u.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltjes is voldoende. Voor toezending bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies. U kunt hiervoor natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

D E T A I L S
materiaal 316L edelstaal
breed 10mm

contactinformatie

Schakelarmband edelstaal met Open askamer | Breed 10mm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Schakelarmband edelstaal met Open askamer | Breed 10mm
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Schakelarmband edelstaal met Open askamer | Breed 10mm