opc_loader

Menu

Armband met 7mm ascilinder en gourmetschakels in zilver

Artikelnr: AS-U149

Armband met gourmetschakels en as cilinder met schroefdop

Deze zilveren armband met gourmetschakels heeft een ascilinder met schroefdop. De armband is gecombineerd mat en glanzend afgewerkt. De crematie-as kan eenvoudig door u geplaatst worden in de 7mm cilinder, of onze edelsmid verzorgd dit voor u.

Polsmaat in cm

227,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
cilinder = 7mm breed

Armband met gourmetschakels in zilver met askamer.

Deze armband is gemaakt van Sterling zilver. In de cilinder is een askamer voor een kleine hoeveelheid crematie-as. Deze crematie-as is niet zichtbaar, deze is afgesloten in een askamertje met een schroefdopsluiting. U kunt deze armband zelf vullen, onze edelsmid doet dat ook graag voor u en verzegeld daarna de askamer met een speciale lijm.

Voor de vervaardiging is een kleine hoeveeheid crematie-as nodig, een theelepeltjes is voldoende. Voor toezending bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies. U kunt hiervoor natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Zeeland.

Polsmaat
De edelmid maakt de schakelarmband voor u op maat. Het opmeten van een polsmaat is niet moeilijk, het opmeten van je pols gaat het makkelijkst met behulp van een flexibele meetlint uit de box met naai-garnituren. Kijk voor aanvullende informatie voor de juiste lengte op: Polsmaat opmeten.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
as-cilinder breed 7mm
collier gourmet 4.2mm

contactinformatie

Armband met 7mm ascilinder en gourmetschakels in zilver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Armband met 7mm ascilinder en gourmetschakels in zilver
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Armband met 7mm ascilinder en gourmetschakels in zilver